Exigen Services Latvia aicina studentus konkursa kārtībā pieteikties Android vasaras skolai un apgūt Android lietotņu izstrādi

• warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/www.exigenservices.com/modules/node/node.module on line 561.
  • warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /var/www/html/www.exigenservices.com/modules/node/node.module on line 565.
  • user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 query: SELECT n.nid, n.vid, n.type, n.status, n.created, n.changed, n.comment, n.promote, n.sticky, r.timestamp AS revision_timestamp, r.title, r.body, r.teaser, r.log, r.format, u.uid, u.name, u.picture, u.data FROM lv_node n INNER JOIN common_users u ON u.uid = n.uid INNER JOIN lv_node_revisions r ON r.vid = n.vid WHERE in /var/www/html/www.exigenservices.com/includes/database.mysqli.inc on line 156.
July 14, 2017

AS “Exigen Services Latvia” aicina pieteikties Latvijas augstākās izglītības iestāžu un vidējās profesionālās izglītības iestāžu IT jomas studentus Android vasaras skolai. Tā notiks no 28.augusta līdz 1. septembrim Rīgā, Exigen Services Latvia galvenajā birojā J.Daliņa ielā 15.

Piecu dienu intensīvās apmācībās studenti apgūs pamatus lietotņu izstrādē Android no A līdz Z. Pēc apmācībām visi studenti kārtos iegūto zināšanu pārbaudījumu, bet saņemto sertifikātu būs iespējams pielīdzināt augstskolas brīvās izvēles priekšmetam 1 kredītpunkta apjomā. Papildus mācībām, studenti varēs saņemt arī Exigen Services Latvia ekspertu konsultācijas citās interesējošo tehnoloģiju jomās.

Pēc apmācībām un pārbaudījuma nokārtošanas trim veiksmīgākajiem tiks piedāvāta sešu mēnešu apmaksāta prakse ar stipendiju, bet pēc prakses – iespēja pievienotie Exigen Services Latvia izstrādes komandai.

Android vasaras skolas apmācībām tiks uzņemti 12 studenti konkursa kārtībā. Lai pieteiktos apmācībām, pretendentiem jāaizpilda konkursa elektroniskā anketa un jāpievieno dzīves apraksts (Curriculum Vitae) līdz 2017.gada 10.augustam (ieskaitot).

Android vasaras skolas apmācība tiek rīkota ar mērķi veicināt studentu profesionālo izaugsmi un karjeras attīstību, tiek rīkota sadarbībā ar nodibinājumu “Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fondu”.

Android vasaras skolas apmācību apraksts, programma >>>

Pieteikšanās – RTU Attīstības fonda mājas lapā >>>