Exigen Services Latvia saņem sudraba kategoriju “Ilgtspējas indeksa” novērtējumā un apbalvojumu “Ģimenei draudzīgs komersants”

• warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/www.exigenservices.com/modules/node/node.module on line 561.
  • warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /var/www/html/www.exigenservices.com/modules/node/node.module on line 565.
  • user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 query: SELECT n.nid, n.vid, n.type, n.status, n.created, n.changed, n.comment, n.promote, n.sticky, r.timestamp AS revision_timestamp, r.title, r.body, r.teaser, r.log, r.format, u.uid, u.name, u.picture, u.data FROM lv_node n INNER JOIN common_users u ON u.uid = n.uid INNER JOIN lv_node_revisions r ON r.vid = n.vid WHERE in /var/www/html/www.exigenservices.com/includes/database.mysqli.inc on line 156.
June 12, 2017

Apzinot biznesa vides un sabiedrības izpratnes līmeni, kopš 2014. gada tiek īstenota iniciatīva Atbildīga biznesa nedēļa, kas no 2017. gada notiek Eiropas Ilgtspējīgas attīstības nedēļas ietvaros. Atbildīga biznesa nedēļas mērķis ir sekmēt zināšanas un pieprasījumu pēc godīgas, ētiskas un atbildīgas uzņēmējdarbības.

Šonedēļ “Atbildīga biznesa nedēļa 2017” ietvaros divos mums būtiskos aspektos izskanēja Exigen Services Latvia vārds:

• Ģimenei draudzīgā komersanta statuss
Trešdien, 31. maijā, labklājības ministrs Jānis Reirs sveica uzņēmumus, kuri savā ikdienas darbā īsteno ģimenei draudzīgus uzņēmējdarbības principus un atbilst Ģimenei draudzīgā komersanta statusam. Šogad Exigen Services Latvia ir atzīts par vienu no labākajiem un apbalvojumu klātienē saņēma valdes priekšsēdētāja vietnieks Uldis Smilts: "Šis ir īpašs Labklājības ministrijas apliecinājums un Latvijā pavisam ir tikai 31 uzņēmums, kas izpelnījušies šo atzinību".  Statuss ir piešķirts uz laiku līdz 2018.gada 1.jūnijam.

Viens no kritērijiem statusa piešķiršanai ir uzņēmuma orientācija uz efektīvu darba un ģimenes dzīves saskaņošanu, piemēram, nodrošinot attālinātā darba iespējas, elastīgu darba laiku. Tāpat vērtē arī nodarbināto veselības aizsardzību darbavietā, uz klientu orientētu pakalpojumu sniegšanu, atbalsta nodrošināšanu bērniem un ģimenēm veltītiem pasākumiem, iesaistīšanos labdarībā. Tiek ņemta vērā arī uzņēmuma telpu un aprīkojuma atbilstību bērna vajadzībām. Ne mazāk būtiskas ir rūpes par klientiem, jo tās veicina uzņēmuma lojalitāti, kā arī sekmē tā reputāciju, tostarp arī starptautiskajos tirgos.

• Ilgtspējas indeksa apbalvošanas ceremonija
Exigen Services Latvia saņēma “Ilgtspējas indeksa” sudraba kategorijas vērtējumu un kā atzīst Uldis Smilts: "Mums tik tiešām rūp uzņēmuma ilgtspēja un mēs darām/darīsim visu, mūsuprāt, nepieciešamo ilgtspējas paaugstināšanai. Šis ir kārtējais apliecinājums un ārējais novērtējums tam, ka mēs kā uzņēmums pieņemam ilgtspējā balstītus lēmumus, kas “... nodrošina iespēju mūsu mazbērniem strādāt un dzīvot plaukstošā Latvijā”.